Pazar, Mart 05, 20060

Mehmet Ekinalan Operasyonu Sonrası TT'de Yapılanma                8 Yorum var... Yorum Yapmak icin Tiklayiniz

Oger Telekom’un bu hafta içinde gerçekleştirilen bir operasyonla Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılarından birini değiştirmesi Türk Telekom içinde genel anlamda olumlu olarak görülüyor ve tam bir özel şirket olma yolunda iyi bir başlangıç olarak değerlendiriliyor.

Makalenin devamını "Mehmet Ekinalan Operasyonu Sonrası TT'de Yapılanma" başlığı altında okuyabilirsiniz.

Yorumlarınızı da buraya ekleyebilirsiniz.

8 Comments:

At Pazartesi, Mart 06, 2006 5:44:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

halen siyasetin ve daha önceki siyasi kadroların teşkilatlanma ve buna benzer çalışmaları devam ederken nasıl özelleşildi ?
Özelleşme nasıl yapılıyor anlaşılmadı ki

 
At Pazartesi, Mart 06, 2006 10:21:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

Bence bu yapılanma bir an once yapılmalı idi.Gorunen koy kılavuz gerektirmiyordu.Telekomun organizasyon yapısına kagıt uzerinden bakılsa bile hersey belli.Bu arada il mudurlerinin secilmesi konusunda yalnıs bir yol izlendigi kanısındayım.Sırf sözlesmeye imza atsın diye il mudur atamaları yapıldı ise bu tutum sayesinde Telekom bircok iyi ve is yapacak insanı kaybetti.Kisisel kapris ve hırslarını ön planda tutan,objektif olmayan davranıslar sergileyen il mudurleri ve yoneticiler var.Telekom üst yonetimi bu insanların basiretsizligini farkettiginde cok gec olmus olacak hatta Su an bile gec kalınmıstır.Gercekten calısan,isini severek yapan ve Telekoma faydası olabilecek insanlar simdi havızda kaderlerini bekliyor.Bu nedenle cok yazık diyorum...

 
At Çarşamba, Mart 08, 2006 12:49:00 ÖÖ, Anonymous Adsız Diyor...

Özelleştirmeden sonra Türk Telekomun sağladığı muazzam tasarrufun neticesinde, hizmette de muazzam bir indirim yapması gerekmez mi? Türk halkı olarak bunu bekliyoruz ve hemen.

 
At Çarşamba, Mart 08, 2006 8:26:00 ÖÖ, Anonymous Adsız Diyor...

Yeni atanan il müdürlerine 1 yıl ünvan garantisi verilmesini olumlu buluyorum.Özel sektörde çalışan insanların anlattıkları yönetici profiline bakarsanız; o yöneticiler özenilen, onlar gibi olunmak istenilen kişilerdir. Mevcut türk telekom yöneticelerine bakarsanız büyük bir çoğunluğu etraflarında yalakalardan örülmüş kalın bir koruma kalakanı arkasından şirketi yönetmeye çalışan, bulundukları mevkilere politik bağlantıları vasıtasıyla geldikleri için teknik bilgileri az olan ve bu sebeplede alt kademelerde yaşananlardan bihaber durumda, yalakaları olmazsa kendilerine güvenleri sıfır olan insanlardır.
Tabi beterin berteri vardır derler; kişiliksiz yöneticilerden şikayet ederken kasapların eline düşmek de var...yine de emekliliğine 10larca sene olmasına rağmen birçok insan doğru dürüst yöneticilerle çalışabilmek adına devlet güvencesinden vazgeçtiler.

 
At Perşembe, Mart 09, 2006 5:00:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

ne değişti....?

 
At Perşembe, Mart 09, 2006 5:01:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

ne değişti

 
At Pazar, Temmuz 29, 2007 11:17:00 ÖÖ, Anonymous Adsız Diyor...

DEĞİŞİKLİKLER DAHA ÇOK OLMALI MESELA İL MÜD.BİR TORBAYA KONSA KURA ÇEKİLSE KİME HANGİ İL ÇIKARSA GİTSE MÜTHİŞ OLURDU.AYNEN BÜTÜN MÜDÜRLEREDE ÖYLE YAPILSA HARİKA.İNSANLARIN GEREKSİZ KAPRİSLERİ ADAM KAYIRMALARI TAKINTI YAPTIKLARI KİŞİLERLE SÜRTÜŞMELER KALKAR ORTADAN BİZ GİBİ MÜLAYIM İNSANLARIN ÖNÜ AÇILIP SİTRESLİ ORTAMDAN UZAKLAŞIRSIN İİİ OLUR.VALLA.GEÇ KALINDI DEĞİŞİKLİKLER ÇABUK OLMALI MÜMKÜNSEEE

 
At Cumartesi, Eylül 08, 2007 10:40:00 ÖÖ, Anonymous Adsız Diyor...

BU KURUMDA HALEN İKİ KOYUNU GÜDEMEYECEK BİR ÇOK İNSAN MÜDURLÜK VEYA MÜHENDİSLİK MAKAMINI İŞGAL EDİYOR AMAÇ KARLILIK İSE BUNLARDAN KURTULUN İŞÇİYEDE İSTEDİĞİ ZAMMI VERİN KARDEŞİM.KARLILIK NASILMIŞ GÖRÜN BENMİ ÖĞRETEYİM SİZE İŞİNİZİ.

 

Yorum Gönder

<< Ana Sayfaya Donus