Salı, Ocak 10, 20060

Emekliliğe Vakti Uzun Olanlar Ne Yapmalı?                7 Yorum var... Yorum Yapmak icin Tiklayiniz

Bu paket emekliliği gelen veya emekliliği yakın olanları ödüllendirip, emekliliğine uzun süre kalanları cezalandırıcı mahiyette olduğunu düşünüyor musunuz?

Emekli olmasına gereken süre, verilen İş güvencesi süresinden daha uzun olan ve gerçekten performansı, bilgisi iyi olan personel sizce ne yapmalıdır?

7 Comments:

At Cuma, Ocak 13, 2006 10:41:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

1.tip sözleşmede bana tanınan iş güvencesi 4 yıl fakat benim emekliliğimin dolmasına 6 yıl var 1.tip sözleşmenin tekrar gözden geçirilmesini talep ediyorum iş güvencesinin süresinin uzatılmasını istiyorum

 
At Cumartesi, Ocak 14, 2006 9:06:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

Telekom da 7 yıldır çalışan bir mühendis olarak 16 ocak haftasında tekliflerin değişeceğini umuyorum, yoksa bende bu koşullarda kalmayı düşünmüyorum.

 
At Çarşamba, Ocak 18, 2006 8:13:00 ÖÖ, Anonymous Adsız Diyor...

2 yıllık telekom uzman yardımcısı olarak paketin benden ziyade emekliliği gelmiş kişilere hitap ettiğini düşünüyorum.
Bu hafta içinde değişiklik olmaz ise pazartesi nakil dilelçemi veriyorum.

 
At Perşembe, Ocak 19, 2006 6:35:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

slm ben 13 seneli tlk personeliyim üzülerektan nakil dilekçemi verdim(17 yıl var emeklilih hakıma yaştan dolayı) ama bu şirketi satan lar düşünselerdi biraz ne çelışan ne devlet nede firma madur olmadan bu işin için den çıka bilirdi nasılmı şöyleki:Bikere nakil hakı saklı durumununa yıl sınırı konmayacaktı haa böylede personel çalışırmı diyeceksiniz balgibi çalışır şirket adama 1. tip sözleşmedeki maaş ve sosyal hakları versin çalışmasından memnun olmadığı kişileri gönderdiğinde gidenlerde başka kurumdaki eşdeyeri kadar maaşla çalışacağını bilsin bakın ozaman. Böylelikle üç tarafta memnun olacaktı
DUYUN SESİMİZİ ANKARADAKİLER

 
At Cuma, Ocak 20, 2006 1:48:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

Ben Şanlıurfadan katılıyorum ardahanlının yazısına hakan beyin cevabı beni biraz düşündürdü.Sanki oger firmasını savunuyomuş gibime geldi.Sanki bu kurumda gidenleri suçluyomuş ve gidenler suçluymuş gibi.Hakan bey sen ogeri çokmu iyi tanıyosun sen garanti edebilirmisin oger kimseyi çıkarmayacak veya otomasyona gitmeyecek edemessin kaldiki dilekçe verenlerin tamamına yakını telekomda çalışıp yaşlı vede iş bilmezler tarafından önleri tıkandığı ve ogerin son kararıyla dahada tıkanacağı için gidiyor.Bu kararları alan kişiler bunlarıda hesaba alsınlar.selamlar.

 
At Cuma, Ocak 27, 2006 11:58:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

sayın oger yetkilileri yanlışların en büyüğünü başımıza getireceğiniz adam sendecilerin adam kayırıcı idarecilerin sözleşmelerini imzalamakla yapmaktasınız.devlette çalışırken biz bu gibi idarecilerden yaka silkerek ama mecburiyetten çalışmak zorundaydık.Lütfen bizi asıl bunlardan kurtarınki bizler zaten sizlerle çalışmak için 2000 yılında imza verdik.eğer tekrar eski yöneticilerle hemde yılı senesi dolmuş personeline böcek muamelesi yapanlarla bizi çalışmaya mahkum etmeyiniz. sizler hiç biz çalışanların fikirlerini almadınız.bizlerin en büyük korkusu sorun çözemeyen idareciler eyvah ki onlar yine kalıyor. biz kapsam içi personelede kan kusmaktan başka çare kalmıyor.yine performanslarda onlar, yine sorunları bana getirme diyen emekliliği dolmuş,yeniliğe açık olmayan dinazorlar.Gidenler gidiyorda vahlar olsunki bizim gibi buna mecbur kalanlar işte asıl mesele burada sanıyorlarki idareciler çok içaçıcı.....!

 
At Pazartesi, Mart 06, 2006 11:10:00 ÖS, Anonymous Adsız Diyor...

ben ttelekom çalışanıyım bi yandan telekomun özelleşmesine çok üzülüyorum çünkü milli servetimizi sattılar. bir yandan da cok seviniyorum çünkü; ben kendi açımdan çok iyi çalıştıgımı düsünüyorum. aramızda istisna olan bazı çalışanlar yani beceriksizler, çalışmanın ne demek oldugunu

 

Yorum Gönder

<< Ana Sayfaya Donus